Open dag 14 maart

LET OP: In verband met de ontwikkelingen rondom het Coronavirus gaat deze open dag NIET door.
Als aannemers en gemeente Den Haag vinden wij het momenteel niet verantwoord om iedereen in deze periode vrijwillig bij elkaar te laten komen. In het najaar van 2020 zal een nieuwe datum georganiseerd worden, hiervan houden we u op de hoogte.

Via ons platform Populieren Den Haag hebben wij al meer dan 120 aanvragen ontvangen van geïnteresseerden in het vrijkomende hout. Een groot deel van de aanvragen is al verwerkt. Voor alle aanvragen die we nog niet persoonlijk verwerkt hebben én voor mensen die alsnog geïnteresseerd zijn in het vrijkomende hout, organiseren wij op zaterdag 14 maart 2020, van 10:00u tot 14:00u een open dag. Tijdens deze dag geven wij, de aannemers samen met de gemeente Den Haag, het vrijkomende hout weg. Ook zijn er 2 houtzaagmachines aanwezig waarmee we direct planken kunnen zagen. We zagen boomstamschijven tot 120cm diameter en zagen boomstammen voor u op maat. Ook zijn er voldoende houtsnippers en takken die afgehaald kunnen worden.

U bent van harte welkom op de parkeerplaats van de Machiel Vrijenhoeklaan 9999 in Den Haag. Op de dag zelf kunt u zich aanmelden bij onze medewerkers en zij helpen u verder bij de uitgifte van het hout (zolang de voorraad strekt).

Naast de uitgifte van het hout zorgen wij voor een versnapering en houden we diverse demonstraties om u kennis te laten maken met het spectaculaire woodcarven.

Heeft u nog vragen? Laat het ons weten door het contactformulier op de site in te vullen.